Дата / Час

 

Меню Прием

Здравей

Потребител:

Парола:

[ ]
[ ]

Онлайн

Гости:1, Регистрирани:0 ...

Най-много онлайн: 25
(Регистрирани:0, Гости:25) на 23 ное : 04:10

Регистрирани: 987
Най-новият регистриран: Oksanaaparo

Прием

PRimusKB, сряда 28 февруари 2018 - 18:18:25Прием в училището!


 
В живота ни има неща, които избираме и такива, които ни се случват. Учението в нашата гимназия не е случаен избор. По-скоро е съзнателно ориентиране, път към просперитета. Днес нашето училищеи след  100-години от ис­торията си и съществуването си доказва, че е мяс­то, което изгражда силни и упорити характери, спо­собни да поемат предизвикателствата на живота. Всеки възпитаник на Ботевградската гимназия е успял да се докосне до духа и, почувствал е традицията, която се крие във всяко кътче от нея.Времето тук обаче е винаги младо и наше, време, в което израстваме и поглеждаме към живота  с други очи.
Разбираме, че нещата не винаги са лесни и  за да успееш, трябва да се трудиш, да се трудиш... ППМГ "Акад. проф. д-р Асен Златаров”-гр. Ботевград учи на постоянс­тво, самодисциплина, упоритост, своеобразна осъзнатост, борбеност.
imgp3282

 
Днешните Златаровци се гордеят, че са ученици в това училище!За повече и по-пълна информация от живота на гимназистите, разгледайте ВСИЧКИ БРОЕВЕ НА ЕЛЕКТРОНИЯ УЧИЛИЩЕН ВЕСТНИК и страницата във FACEBOOK

www.pmgzlatarov.net 

    

 

 9.5 - 6 votes