Дата / Час

 

Меню Контакти

Здравей

Потребител:

Парола:

[ ]
[ ]

Онлайн

Гости:1, Регистрирани:0 ...

Най-много онлайн: 25
(Регистрирани:0, Гости:25) на 23 ное : 04:10

Регистрирани: 987
Най-новият регистриран: Oksanaaparo

Транспорт


Елате при нас!

 
 
 
 
 
АВТОБУСНИ РАЗПИСАНИЯ

 
Автогара Ботевград - 0723 / 66 040Ботевград - София:

6:00, 6:40, 7:15, 7:40, 8:15, 8:40, 9:15, 9:40, 10:15, 11:15, 12:15, 13:15, 14:00, 14:35, 15:15 16:30, 17:30, 18:30 и 19:00Ботевград - Правец:

делнично - 6:40, 7:20, 8:00, 8:40, 9:20, 10:00, 10:40, 11:20, 12:00, 12:40, 13:20, 14:00, 14:40, 15:20, 16:00, 16:40, 17:20, 18:00, 18:40 и 19:20

празнично - 7:00, 9:00, 11:00, 13:00, 15:00, 17:00 и 19:00Ботевград - Врачеш:

делнично - 6:00, 6:45, 7:30, 9:30, 12:10, 13:30, 14:30, 17:20, 18:30 и 19:30

празнично - 6:30, 9:05, 13:10, 16:40, 18:00 и 20:30Ботевград - Гурково:

делнично - 6:05, 7:05, 9:00, 9:30 (през Новачене), 11:30, 12:40 (през Новачене), 13:30, 14:30, 16:00, 17:20 и 19:55

празнично - 8:35, 13:00 и 17:00Ботевград - Литаково:

делнично - 6:20, 10:30, 15:10, 17:10 и 19:30

празнично - 14:40 и 17:10Ботевград - Трудовец:

делнично - 6:20 и 12:20

празнично - 6:20 и 12:20Ботевград - Скравена:

делнично - 6:40 и 7:20Ботевград - Боженица:

7:00, 13:00 и 17:30Ботевград - Краево - Рашково:

7:30, 9:00, 13:30 и 17:55Ботевград - Рашково:

12:15


Ботевград - Липница - Елов дол:

7:15, 13:15 и 18:30Ботевград - Зелин:

летен сезон - 7:30, 9:00, 12:30 и 17:30Ботевград - Своде:

делнично - 6:20 и 16:20

събота - 8:10 и 16:20

неделя - 16:20Ботевград - Мездра:

8:00Ботевград - Враца:

8:55 и 14:10Ботевград - Козлодуй:

само петък - 7:00 и 16:30Ботевград - Червен бряг:

14:00Ботевград - Плевен:

7:30Ботевград - Етрополе:

9:30 и 15:30Ботевград - Манаселска река:

11:20 и 17:30Автогара Правец - 07133 / 23 00Правец - София:

за Централна автогара - 8:00 (от Понеделник до Събота), 8:10, 11:00, 13:30, 16:30, 19:00 и 20:15

за автогара "Подуяне" - 6:30 (Понеделник, Събота), 6:40 (Петък), 7:20, 9:10, 9:20, 11:45, 14:00 (Неделя), 15:40 (Петък, Неделя) и 17:40


Правец - Ботевград:

делнично - 7:20, 8:00, 8:40, 9:20, 10:00, 10:40, 11:20, 12:00, 12:40, 13:20, 14:00, 14:40, 15:20, 16:00, 16:40, 17:20, 18:00, 18:40, 19:20 и 20:00

празнично - 7:30, 9:30, 11:30, 13:30, 15:30, 17:30 и 19:30Правец - Етрополе:

9:50, 10:25 (от Понеделник до Събота), 10:35 (от Петък до Неделя), 14:00, 15:50, 16:05 (Петък), 17:00, 19:15 (Петък, Неделя) и 20:30Правец - Оряхово:

17:40Правец - Душанци:

12:55 (от Петък до Понеделник)Правец - Троян - Априлци:

9:45Правец - София - Кубрат:

9:00Правец - Тетевен:

10:00, 13:15 (до Рибарица), 15:30 (от Понеделник до Събота), 18:00 и 19:00 (Неделя)Правец - Враца:

6:30, 8:25 и 13:40Правец - Плевен:

7:50Правец - Козлодуй:

6:30Правец - Червен Бряг:

14:30 и 17:40Правец - Своде:

6:40 (от Понеделник до Петък), 8:40 (Събота), 12:15, 16:40 (от Понеделник до Събота) и 16:45 (Неделя)Правец - Манаселска река:

7:00 (от Понеделник до Петък), 8:40 (Събота), 11:40, 14:20 (от Понеделник до Петък) и 17:40София - Централна автогара и автогара ПодуянеСофия - Ботевград:

7:15, 7:40, 8:15, 9:15, 10:35, 11:00, 11:55, 12:45, 13:30, 14:15, 15:15, 16:00, 16:35, 17:00, 17:30, 17:55, 19:00 и 20:00София - Правец:

от Централна автогара - 8:00, 8:30, 9:00, 12:30, 14:30, 16:40, 17:00 и 18:15 (Петък)

от автогара "Подуяне" - 8:45, 9:25, 9:25 (от Понеделник до Събота), 9:30 (от Понеделник до Събота), 13:00, 14:00 (Неделя), 15:00 (Петък), 16:30 и 19:30

 10.0 - 1 vote